Eerste keer aanmelden
V oordat u kunt inloggen dient u zich eenmalig te registreren binnen de Delta-N Service Portal. Om u hierbij te ondersteunen hebben we de benodigde stappen hieronder beschreven.

Klik op aanmelden om de inlogpagina van de Service Portal te openen

Klik op Sign up now om een account aan te maken.

Vul uw (bij Delta-N bekend zijnde) emailadres in en klik op Send verification code. Er wordt een verificatiecode naar uw email gestuurd.

Vul de code in onder Verification code en klik op Verify code.

Noteer een wachtwoord welke voldoet aan de gestelde eisen onder New Password. Bevestig het wachtwoord onder Confirm New Password en klik op Create.

Uw profieloverzicht wordt geladen. Graag deze gegevens controleren en aanvullen. Dit helpt ons wanneer wij met u communiceren.
Klik op
Bijwerken om naar uw Ondersteuningsoverzicht te gaan.

Nadat u succesvol bent ingelogd ziet u bovenstaande opties.
Klik op Mijn ondersteuning om uw eerste melding te gaan registreren.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen en / of opmerkingen, onze servicedesk is bereikbaar via servicedesk@delta-n.nl of op 085 - 487 52 04.