De voortgang van een melding bekijken

Op deze pagina kunt u lezen hoe u de voortgang van een bestaande melding kunt bekijken en aanpassen.
Voor ondersteuning bij het inloggen op de portal verwijzen we u graag naar deze pagina.

Nadat u succesvol bent ingelogd ziet u bovenstaande opties.
Klik op Mijn ondersteuning om uw lijst met openstaande meldingen te openen.

Het tonen van open, gesloten of open en gesloten aanvragen kunt u wijzigen door te klikken op Mijn open aanvragen.
De sortering van de lijst kunt u aanpassen door te klikken op een kolomnaam. Hierbij kunt u kiezen voor oplopend, of aflopend.

U kunt een case openen door te klikken op het aanvraagnummer van de betreffende case of via het pijltje rechts naast de case en te kiezen voor Details weergeven.

In dit scherm ziet u een overzicht van de melding die u heeft ingediend en de daarbij uitgevoerde acties. U kunt zelf een aantal acties vanuit dit scherm uitvoeren:

• Het onderwerp en de de vraag kunt aanpassen en bevestigen via Bijwerken
  • Een bericht kunt u via de knop Reactie toevoegen achterlaten
  • Via de knop Aanvraag sluiten kunt u de aanvraag sluiten
  • Via de knop Aanvraag annuleren kunt u de aanvraag annuleren.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen en / of opmerkingen, onze servicedesk is bereikbaar via servicedesk@delta-n.nl of op 085 - 487 52 04.